Stugor

Allmän info om våra stugor

Våra stugor är belägna vid Dalbystrand som är en del av Dalby gård i lilla Å socken på Vikbolandet. Det är ca 25 km från Norrköping och 15 km från Söderköping. Dalbystrand ligger vid havsviken Slätbaken som är en del av Östersjön och vår fina Östgötaskärgård. De är belägna med en fantastisk sjöutsikt i vår natursköna miljö. Vi tar emot gäster från tidig vår till sen höst. Här finns goda möjligheter till avkoppling med bad, fiske och naturupplevelser. 

Samtliga hus ligger i en kohage som man behöver passera för att komma till husen. Det gör att området kring husen är stängslat och inte har några allmänna vägar. Det är således lugnt och tyst utan någon trafik som stör. Det är enbart några kvigor som betar i hagen för att hålla vårt landskap öppet och fint och bevarar den biologiska mångfalden. De brukar vara mycket uppskattade!

Vad behöver jag ta med mig?

Stugorna är utrustade med de husgeråd man normalt kan tänkas behöva under sin semester. Täcken, madrasser och kuddar finns för de antalen bäddar vi har angivit i specifikationen. Lakan, örngott, handdukar, mat och vissa förbrukningsartiklar såsom toalettpapper, maskindiskmedel, ev tvättmedel är det enda man behöver ha med sig.

Vill ni hyra lakan och handdukar så kostar det 150 kr/person.

Alla hus har barnstolar för de minsta, säg till om ni behöver spjälsäng så ordnar vi det.

Det finns flytvästar i olika storlekar från små till stora, vi brukar kunna pussla ihop det mellan husen om någon storlek skulle fattas!

Husdjur och Städning

Med hänsyn till allergiker så är husdjur inte välkomna till våra hus. När det gäller städning så ska husen vara städade och fina när de lämnas. Idag erbjuder vi inte generell städning. Men ibland kan vi försöka ordna med det via en bekant om tid finnes.

Rulla till toppen