Georgestugan

Lugnt och enskilt läge med vacker sjöutsikt 4 + 4 bäddar

Georgestugan ligger på en enskilt strandnära tomt ca 50 m från havsviken Slätbaken. Stugan passar bra för den lite större familjen eller för två familjer som vill bo ihop.  Här är det perfekta stället för er som vill ha en semester i lugn och ro i naturskön miljö.

Huset är ca 80 m² stort och modernt utrustad med wc/dusch, diskmaskin, TV och tvättmaskin. Stugan har även en stor altan under tak med trädgårdsmöbler, grill och sjöutsikt. I stugan finns också en braskamin. Fri tillgång till Wifi finns.

Stugan har ett sovrum med dubbelsäng och ett rum med två bäddar. Till de minsta barnen finns det spjälsäng, skötbord, barnstol och badbalja!

 Övriga utrymmen har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med braskamin. I direkt anslutning till stora huset ligger två extra sovrum (ingen dörr mellan rummen) med vardera 2 bäddar.

Till huset hör även egen privat brygga och tillgång till egen roddbåt. Vill man ta med egen motorbåt så kan vi ordna båtplats vid bryggan eller boj samt hjälpa er med att lägga i och ta upp båten.

För simkunniga går det bra att bada direkt från bryggan även om sjöbotten inte är den bästa. Annars rekommenderar vi att ni besöker vårt fina strandbad som ligger ca 300 m från stugan, ca 5-10 min promenad genom kohagen.

Stugan utsikt

Kostnad: 8 000 kr/vecka
Vi hyr ut per vecka från vår till höst. Uthyrning per dygn kan ske under lågsäsong eller vid ”sista minuten” under högsäsong. 

Dygnspris för familj 1500 kr. Fiskegäster, kamratgäng, institutioner m fl betalar 350 kr/person och natt, dock alltid lägst 1500 kr/natt.

Bokningstiden är lördag kl.15 till nästkommande lördag kl. 12. Bokning sker preliminärt via mail, vi svarar och skickar en bokningsbekräftelse. Halva hyran erlägges vid bokningstillfälle och återstoden senast 30 dagar innan ankomsten till stugan. 

Kok_Georgestugan
Uteplats
Vardagsrum_Georgestugan
Oversikt_Georgestugan
Georgestugan_utsikt_Liten
Utsikt_Georgestugan_Infran
Rulla till toppen