Sjövillan

Enskilt läge med vacker sjöutsikt, 5+2 bäddar

Sjövillan är vårt modernaste hus med året runt standard. Huset ligger beläget högt på en kuperad tomt med vacker sjöutsikt ca 100 m från havsviken Slätbaken.

Huset är 100 m2 stort, fullt modernt utrustat och innehar också inglasad altan, fin trädgård och uteplats med trädgårdsmöbler och grill. Det finns diskmaskin och tvättmaskin. Fri tillgång till Wifi finns.

På nedre plan finns ett sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med en säng samt WC och dusch. Övriga utrymmen har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med braskamin. På övre våningen finns det ett sovrum med två bäddar samt en WC och ett mindre vardagsrum. Det finns också 2 bäddar i intilliggande gäststuga som är nyrenoverad.

Till huset hör även en privat brygga (som någon enstaka gång kan nyttjas av uthyraren..) och tillgång till egen roddbåt. Vill man ta med egen motorbåt så kan vi ordna båtplats vid bryggan eller boj samt hjälpa er med att lägga i och ta upp båten.

För simkunniga går det bra att bada direkt från bryggan även om sjöbotten inte är den bästa. Annars rekommenderar vi att ni besöker vårt fina strandbad som ligger ca 300 m från stugan, ca 5-10 min promenad genom kohagen.

Kostnad: 10 500 kr/vecka
Vi hyr ut per vecka från vår till höst. Uthyrning per dygn kan ske under lågsäsong eller vid ”sista minuten” under högsäsong. 

Dygnspris för familj 1500 kr. Fiskegäster, kamratgäng, institutioner m fl betalar 350 kr/person och natt, dock alltid lägst 1500 kr/natt.

Bokningstiden är lördag kl.15 till nästkommande lördag kl. 12. Bokning sker preliminärt via mail, vi svarar och skickar en bokningsbekräftelse. Halva hyran erlägges vid bokningstillfälle och återstoden senast 30 dagar innan ankomsten till stugan. Bokningen är okej när pengarna finns på konto.

Sjövillan Huset
Altan Sjövillan
Sjövillan Huset Front
Sjövillan Sjöutsikt Stuga, Dalbystrand
Sjövillan Sovrum, Rosa Överkast, Dalbystrand
Sovrum Sjövillan, Dubbelsäng
Sjövillan Vardagsrum, Dalbystrand
Köket i Sjövillan, Dalbystrand
Rulla till toppen