Manfredstugan

Fantastisk utsikt, 4 + 2 bäddar

Vår mycket mysiga Manfredstuga ligger högt med magnifik utsikt ca 50 meter från havsviken Slätbaken.

Stugan renoverades och byggdes ut 2023. Den ligger intill vår fina barnvänliga strand – Dalbybadet, men fri från allmänhetens insyn. Du måste köra några hundra meter genom en kohage för att komma till huset som är helt avskilt. (det är stängslat för djuren)

Vår mysiga stuga är ca 65 m² stor och fullt modernt utrustad med wc/dusch, elspis med ugn, kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och TV. Fri tillgång till wifi finns. Stugan har också en terrass med möbler, grill, och självklart sjöutsikt.

Stugan har ett sovrum med dubbelsäng och ett rum med två sängar. Ca 20 m från stugan finns ett gäststuga som har ett rum med 2 sängar. Spjälsäng och barnstol finns för de minsta!

Stugan har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med kakelugn.

Till huset ingår också tillgång till egen roddbåt vid vår gemensamma brygga. Om du vill ta med egen motorbåt kan vi ordna en båtplats vid bryggan eller vid boj och hjälpa dig med sjösättning och upptagning av båten.

Kostnad: 8 500 kr/vecka

Vi hyr ut per vecka från vår till höst. Uthyrning per dygn kan ske under lågsäsong eller vid ”sista minuten” under högsäsong.  

Dygnspris för familj 1500 kr. Fiskegäster, kamratgäng, institutioner m fl betalar 350 kr/person och natt, dock alltid lägst 1500 kr/natt.

Bokningstiden är lördag kl.15 till nästkommande lördag kl. 12. Bokning sker preliminärt via mail, vi svarar och skickar en bokningsbekräftelse. Halva hyran erlägges vid bokningstillfälle och återstoden senast 30 dagar innan ankomsten till stugan.

Manfredstugan Utsikt, Dalbystrand
Utsikt Manfredstugan Bild 2
Manfredstugan Stugan
Manfredstugan Kok Bild 2
Kök Manfredstugan
Manfredstugan Sovrum
Manfredstugan Sovrum med två sängar
Manfredstugan Vardagsrum
Rulla till toppen